Kipinä-uraohjauskoulutukset

Kipinä-uraohjauskoulutukset käynnistyvät keväällä 2016. Koulutuksen järjestäjä on Minna Kattelus – Uraohjaus ja yhteistyökumppaneita ovat TAT, Fakta-Fiktio Oy, Pepi Reinikainen, Mercuri Urval. Tutustu koulutuksiin tästä.

Kipinä-uraohjauskoulutuskokonaisuus (4 op) alkaa Vantaalla, Tikkurilassa 1.4.2016.

Kipinä-uraohjaus -koulutukset ovat täydennyskoulutusta eri kouluasteiden opinto-ohjaajille, psykologeille, ohjaustyötä tekeville sosiaalialan ja muille ohjauksen ammattilaisille.

Koulutus sopii hyvin myös oman urakipinän ja urapolun etsijöille sekä  ammatinvaihtajille ja työnhakijoille.

Koulutuksen tavoitteena on tarjota opinto-ohjaajille ja muille ohjauksen ammattilaisille työvälineitä ja ohjausmenetelmiä nuorten ja aikuisten ohjaukseen. Koulutuksessa tutustutaan ohjausmenetelmiin sekä teorettisesti että käytännön harjoituksin ja oppimistehtävien avulla.

Koulutuskokonaisuudessa on mukana seuraavat ohjauksen teemat: uraohjausmenetelmät ja -työvälineet, vertais- ja pienryhmäohjaus, elämänhallinta- ja ajanhallintataidot, kannustus- ja unelmapuhe, dialoginen ja ratkaisukeskeinen ohjaus, muuttuva ja monimuotoinen työelämä sekä työelämä- ja työnhakutaidot. Opetusuunnittelmissa on myös nostettu vahvasti esille edellä mainitut ohjauksen teemat.

Koulutukseen sisältyy yhteensä neljä toiminnallista lähiopetuspäivää, oppimistehtäviä sekä henkilökohtainen työnohjauksellinen valmennus (45 min). Tutustu tästä.

Koulutuskokonaisuuden lisäksi on valittavissa myös yhden päivän mittainen Kipinä-uraohjauskoulutus. Koulutuspäivän tavoitteena on tarjota opinto-ohjaajille ja muille ohjaustyötä tekeville Kipinä-uraohjausmenetelmä nuorten ja aikuisten yksilöohjaukseen ja vertaisryhmäohjaukseen sekä lisäksi ammattiroolihaastattelu -menetelmä. Menetelmiin tutustuaan sekä teoreettisesti että toiminnallisin harjoituksin. Koulutuspäivä sopii myös oman urapolun suunnitteluun esimerkiksi urakipinän etsijöille, ammatinvaihtajille ja työnhakijoille. Tutustu tästä.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s