Kipinä-uraohjauskoulutus Mikkelissä

Koulutuspäivät: Kipinä-uraohjaus – Oman tarinan voima

Ammatillisesti ja oman elämän kannalta merkityksellisin koulutus moneen vuoteen, kiitos! Yhteisöllinen, aito, lämmin ja kasvattava. Sain reppuun uuden uraohjausmenetelmän, ideoita ja rohkeutta kokeilla ja heittäytyä. Muiden kannustus rohkaisee. Kiitos siis myös muille osallistujille!

Merkitys suuri! Sain eväitä omaan ohjaustyöhön ja tehtävät voimauttivat! Paras koulutus aikoihin – olen todella iloinen siitä, että tämä järjestyi Mikkeliin. Suosittelen lämpimästi muille!

Oon niin liekeissä tästä… tämä vain voimistaa päätöstäni kouluttautua opoksi. Huippu koulutus, lämmin kiitos!! Todellakin suosittelen! 👍

Kiitos ihanan virkistävistä koulutuspäivistä! Sain valtavasti uudenlaisia työkaluja sekä ajateltavaa omaan työhöni ohjauksen parissa. Koulutuksen jälkeen en malta olla kokeilematta uusia kujeita erilaisten opiskelijoiden kanssa. Iso kiitos sinulle Minna!

Voimauttava, positiivinen ja innostava koulutus. Koulutuksen jälkeen ei ollut ollenkaan takki tyhjä –fiilis, vaan olo energinen. Koulutus antoi paljon uusia ideoita ja pohdittavaa myös omaan elämään. Tätä pystyy käyttämään niin moniin eri kohderyhmiin. Toivottavasti pääsen jakamaan tätä eteenpäin mahdollisimman pian. Suosittelen lämpimästi muillekin!

Koulutuspäivät antoivat hurjan paljon uusia työkaluja ja ajatuksia tulevaisuuden työhön ja ohjaukseen liittyen. Koulutus auttoi myös jäsentämään omia unelmia ja tavoitteita : ) Kiitos!

Kiva menetelmä. Kiitos.
Ohjaajalle myös voimaannuttava. Hyvä me!

Koulutus oli tosi hyvä. Heti ensimmäisen päivän jälkeen olo tuntui voimaantuneelta ja innostuneelta. Sain työhöni konkreettisia apuvälineitä. Koulutus oli antoisa myös oman itsetuntemuksen kannalta. Paras täydennyskoulutus ikinä! Kiitos!

Kouluttajana Minna Kattelus

dsc00836dsc00841dsc00859dsc00861dsc00758

dsc00780dsc00784dsc00799dsc00844

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s