Yrityskuva

www.minnakattelus.com

Täydennyskoulutus

Minna Kattelus -Uraohjaus on erikoistunut opinto-ohjaajien ja muiden ohjauksen ammattilaisten täydennyskoulutukseen.

Luento- ja koulutuspalvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden pohjalta erilaisista ohjauksellista teemoista. Koulutusteemoja ovat esimerkiksi uraohjaus, työnhakutaidot, visuaaliset, aktiiviset ja toiminnalliset ohjausmenetelmät, Kipinä-uraohjausmalli, Koko koulu –ohjaa, ohjaajuuden eri ulottuvuudet, ohjattavan ja ohjaajan vuorovaikutus ohjaustyön keskiössä.

Kipinä-uraohjauskoulutus

Minna Katttelus – Uraohjaus järjestää Kipinä-uraohjauskoulutuskokonaisuutta, joka on lukuvuoden pituinen täydennyskoulutus ohjauksen ammattialisille. Lue lisää tästä.

KIPINÄ-ohjausmateriaali

Minna Kattelus – Uraohjaus on erikoistunut myös erilaisten ohjausmateriaalien kehittämiseen ja tuottamiseen. KIPINÄ-ohjausmateriaalia löydät Kipinä-kaupasta.

Uraohjauspalvelut

Minna Kattelus – Uraohjaus tarjoaa Kipinä-uraohjaus-, opinto-ohjaus- sekä elämänhallinnan ja työnhaun ohjauspalveluita nuorille ja aikuisille, yksityishenkilöille, yrityksille ja oppilaitoksille. Uraohjaus-palvelut ovat yksilöohjausta tai ryhmäohjausta.

Ohjausmenetelminä ovat visuaaliset, aktiiviset ja luovat menetelmät, joiden avulla jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Vertaisryhmäohjaukset pienryhmissä ovat erittäin toimivia, koska toisten kanssa jaetut tarinat lisäävät itseymmärrystä ja avaavat laajemman näkökulman aiheeseen.

Uraohjaus on elämänsuunnittelun ohjausta – Life design. Uraohjaus auttaa sinua eri elämäntilanteissa kartoittamaan vahvuuksiasi, voimavarojasi, kiinnostuksiasi sekä pääsemään tavoitteisiisi ja ylipäänsä elämässä eteenpäin. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s